Насос для сусла
Харчовий насос для сусла
Багато пивоварень в Україні користуються досить дорогими та конструктивно складними харчовими насосами для сусла. Здебільшого – гвинтовими, ротаційними із нержавіючої сталі. «Слобожанський завод» пропонує свій варіант вітчизняного, недорогого, надійного та комфортного в обслуговуванні насоса для сусла – НМШ, Ш, П6-ППВ.Характеристики
Винне, пивне сусло – складна полідисперсна субстанція, що містить воду. Тому вибір матеріалу проточної частини падає на бронзу або харчовий чавун. Шестерні – сталь. Термостійке торцеве ущільнення, здатне витримати температуру сусла 200 ° С і вище або термостійкий сальник. В’язкість пивного сусла, що перекачується харчовим насосом, повинна бути в межах 1,8-2200 сСт.Каталог
аблиця для зручного підбору насоса для винного та пивного сусла – характеристики та маркування. Щоб дізнатися ціну насоса для перекачування сусла або отримати відповідь на технічне запитання – телефонуйте спеціалістам «СЛЕМЗ».Насос для сусла | Параметр | В’язкість | T max, °C | Ущільнення | |||
Насос | Електродвигун | ||||||
м³ | Атм | кВт | Об. хв | ||||
НМШ 2-40б | 1,6 | 2-16 | 1,5/2,2/3 | 1500 | 1,8-1500 сСт | 250 |
|
НМШ 5-25Б | 2,5-4 | 4-25 | 1,5/2,2/3/4/5,5 | ||||
1000 | |||||||
НМШ 8-25Б | 6,3 | 2,5-25 | 1,5/2,2/3/4/7,5 | 1500 | |||
Ш 40-4Б | 14-19,5 | 4-6 | 5,5 | 1000 | |||
7,5 | |||||||
Ш 80-2,5Б | 22-37,5 | 2,5-6 | 11 | ||||
15 | |||||||
П6-ППВ | 30 | 5 | 1500 |